blog

Verhoog de winst door meer te bewegen

Bewegen verhoogt de inzetbaarheid van je personeel. Het is natuurlijk breed bekend dat voldoende bewegen goed is voor je gezondheid. Vanuit bedrijfsperspectief is het stimuleren van die beweging ook heel aantrekkelijk. Dit is namelijk het goedkoopste middel om een aantal doelen te behalen.

Minder uitval door vermindering van rugklachten

Zit je veel achter een beeldscherm en werk je soms uren achtereen door? Dit verhoogt de kans op RSI-klachten. Ga vaker bij dat beeldscherm weg en kom in beweging. Ga elk uur 5 minuten lang oefeningen doen. Vind je het lastig om die discipline te vinden, dan kun je ook gebruik maken van pauzesoftware. Dan krijg je een waarschuwing als je te lang beeldschermwerk aan het doen bent.

Minder stress in de kantoortuin

Sport is voor veel mensen een uitlaatklep. Het verlaagt stress en maakt je meer ontspannen. Ik heb als topsporter het geluk dat ik nog nooit een kantoortuin heb gewerkt. Alleen als ik daaraan denk, voel ik al stress. Een rondje hardlopen na het werk kan dan enorm stress verlagend werken. Een klein rondje van 30 minuten kan dit al doen.

Gezonder, fitter en productiever personeel

In onze vorige blog schreven we er al over. Als je meer beweegt word je productiever. Een productiever bedrijf betekent natuurlijk meer winst. Maak jij al gebruik van dit goedkoopste middel om meer winst te maken? Nee?! Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons team.