TIMMERTJE, TIMMERTJE WAT DOE JE NU?

| ALLES OVER MARIANNE |

Ja, ik ben 18 jaar topsporter geweest, met 3 gouden medailles in de zak. En heb nog 5 jaar schaatsteams getraind. Maar het gaat niet alleen meer over mijn sportcarrière. Vandaag de dag haal ik mijn energie uit het inspireren en motiveren van mensen en organisaties. Natuurlijk gebruik ik daarvoor mijn ervaringen, want uit mijn learnings kan iedereen iets halen. Maar eerst even terug naar het begin.

Van 1993 t/m 2011 was ik professioneel schaatser. Van 2011 t/m 2016 trainer. Een periode die me gevormd heeft. Een periode van ervaringen, vallen en opstaan, en uiteindelijk successen.

Samenwerkend met Manuel Voll, heb ik het bedrijf teetor opgericht, waar we onze expertise bundelen om organisaties te helpen hun prestaties te optimaliseren. Na een indrukwekkende carrière van 18 jaar als topsporter, waarin ik 3 gouden medailles heb behaald, en nog eens 5 jaar als trainer van schaatsteams, heeft mijn levenspad zich verlegd.

Tegenwoordig ligt mijn passie in het inspireren en motiveren van mensen en organisaties. Mijn presentaties bij verschillende bedrijven draaien om vitaliteit en hoe de principes van topsport naadloos aansluiten op het bedrijfsleven. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen, waardevolle inzichten en praktische leermomenten die voor iedereen relevant zijn. Maar laten we teruggaan naar het begin, naar mijn professionele schaatsjaren van 1993 tot 2011 en mijn periode als schaatstrainer van 2011 tot 2016. Deze periode heeft me gevormd, gevuld met ervaringen, tegenslagen en uiteindelijk triomfen.