Marianne kan je boeken voor sportverslaggeving, sportclinics en als spreker voor bedrijven en organisaties.

SPREKER UIT DE SPORT

Inspirator voor leiderschap

Sinds 2016 motiveer ik bedrijven en organisaties om topprestaties te behalen. Dat doe ik als spreker, met mijn presentatie: “Het mysterie van succes”. Hierin vertel ik over mijn route naar 3 gouden medailles, en deel ik ongeziene, subtiele zaken die juist zo cruciaal zijn — en hoe je ze aanpakt om prestaties af te dwingen. Boek mij als spreker en ervaar het zelf.

Ik ben geen spreker uit de sportwereld die even een verhaaltje van vroeger komt vertellen. Zeker, ik deel mijn ervaringen, successen en mislukkingen. Maar het zijn de learnings die tellen. Toegespitst op het bedrijfsleven, want na mijn presentatie moet je weglopen met toepasbare inspiratie, motivatie en concrete handvatten waar je morgen iets mee kunt.

SPORTCLINICS

Teambuilding, presenteren, plezier

Met onverminderde passie voor de sport geef ik schaatsclinics aan bedrijven en organisaties. Denk aan een stukje basistraining, energiezuinig rijden. Het doel: het team dichter bij elkaar brengen. Een dag ontspanning en nader tot elkaar komen, gekoppeld aan presteren en plezier. Boek mij hier voor een een gezonde en energieke teambuildingdag.

Sportvasten kuur v.a. 

 € 995,-

SPORTVERSLAGGEVING

Aan de andere kant van de baan met sportverslaggeving

Benader mij vooral voor sportverslaggeving! Ik vind het heerlijk om aan ‘de andere kant van de baan’ te staan. Als voormalig topsporter ken ik het klappen van de zweep en sla ik de brug tussen sporters en publiek. Hoe je mij kunt inzetten? Als panelist bij bedrijfsevents, of als sportverslaggeefster op radio en TV. Denk ook aan verslaggeving bij een sportevenement dat een bedrijf zelf organiseert.

PERSOONLIJK GESPREK

Via Zoom kan je een persoonlijk gesprek met mij aangaan.